HCB Karviná
Zápasy
so 1.4.2017 |

Zápas Dukla Praha - Karviná

Zápasové menu
V sobotu 1. 4. 2017 zajížděli naši mladší i starší dorostenci na palubovku Dukly Praha. Chtějí-li naši mladší dorostenci pomýšlet na zisk některé z medailí, museli bezpodmínečně v Praze bodovat. Navíc měli soupeři co oplácet, protože v podzimní části s Duklou prohráli 19:25. Celý týden jsme se pečlivě připravovali a studovali hru Dukly. Bohužel jsme odjížděli v okleštěné sestavě. Jonáše Vyroubala neuvolnila Olomouc a David Patrik nastupoval s distorzi kotníku, který si podvrtl v tréninku. Nastoupil však se sebezapřením a patřil ke klíčovým hráčům utkání společně s Růžou a ostatními. Do utkání jsme vstoupili plně koncentrovaní a v 16 minutě jsme se ujali vedení 13:9. Domácí si vzali oddechový čas, který jim pomohl. Naši hráči jakoby vypadli z tempa a začali kupit technické chyby, které soupeř potrestal a otočil vývoj utkání na 15:17. I my jsme si samozřejmě vzali oddechový čas, ale nedokázali jsme zastavit tlak Dukly a tak jsme odcházeli do šaten za stavu 17:20 pro domácí.

V šatně jsme si opět zdůraznili jak máme hrát proti vysoké obraně domácích a rovněž, že musíme ještě více zvýšit agresivitu a důraz v obranné činnosti. Kluci veškeré pokyny plnili na 100% a pomaličku začali stahovat vedení domácích. V rozmezí mezi 17. a 23. minutou jsme domácím odskočili na rozhodující náskok 30:26. Pak jsme již taktickou hrou nedovolili domácím obrat ve vývoji utkání jako v prvním poločase. Taktickou disciplínou a vynikající hrou Růži, který v koncovce dokázal vstřelit 4 branky v řadě i při našem oslabení, jsme udrželi vedení o 5 branek a dovedli tak utkání do zaslouženého vítězného konce.

Kluci zaslouží obrovskou pochvalu, protože pořád držíme a živíme šanci na zisk medaile. Tuto neděli 9. 4. 2017 v 15.00, hostíme na domácí palubovce velice silný celek Zubří. Před družstvem opět stojí těžká překážka, ale jsem přesvědčený, že při stejném výkonu, který hráči podali ve druhém poločase na Dukle, jsme schopni soupeře porazit.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici